festmények

A rendelés folyamata

Egyedi elképzelés esetén

Küldj egy üzenetet!

Ha megtetszett az ötlet, hogy ajándék képpel lepd meg szeretteidet, vagy akár saját magadat, első lépésként küldj egy e-mailt, amelyben pontosan leírod:

háromszög vonalzó

Mekkora legyen a kép mérete?

képek formája

Milyen legyen a kép alakja?

pezsgospoharak

Milyen alkalomból készül a kép?

kézi rajz

Kik szerepeljenek a képen?

festékespaletta

Milyen legyen a kép színvilága?

jellemzés

Milyenek legyenek a kép szereplői?

betű

Legyen-e a képen felirat, és ha igen, pontosan mi?

fotó

Csatolj fotót, ha úgy egyszerűbbnek érzed a bemutatást!Csatolj képet

A képen szereplő személyek, állatok, növények, tárgyak, valamint a helyszín részletes és pontos leírásával nagyon sokat segítesz a munkámban. Személyek esetében például fontos, hogy leírd az életkort, hajszínt, testmagasságot, testalkatot, esetleg jellemző öltözködést, hajviseletet stb. Nem mindenki a szavak embere. Ha könnyebbnek érzed fotón megmutatni az illetőt, ezt is megteheted. Az űrlap segítségével könnyedén tudsz képet is csatolni az illetőről.
Fontos tudni, hogy a kép szereplői egyedi stílusban készülnek majd el, mesefigura-szerűen ábrázolom őket. Márkák logóit, vagy rajzfilmek szereplőit, és egyéb ismert karaktereket a jogi szabályozás értelmében nem áll módomban megfesteni.Csatolj képet!

A képen szereplő személyek, állatok, növények, tárgyak, valamint a helyszín részletes és pontos leírásával nagyon sokat segítesz a munkámban. Személyek esetében például fontos, hogy leírd az életkort, hajszínt, testmagasságot, testalkatot, esetleg jellemző öltözködést, hajviseletet stb. Nem mindenki a szavak embere. Ha könnyebbnek érzed fotón megmutatni az illetőt, ezt is megteheted. Az űrlap segítségével könnyedén tudsz képet is csatolni az illetőről.
Fontos tudni, hogy a kép szereplői egyedi stílusban készülnek majd el, mesefigura-szerűen ábrázolom őket. Márkák logóit, vagy rajzfilmek szereplőit, és egyéb ismert karaktereket a jogi szabályozás értelmében nem áll módomban megfesteni.

Megérkezik a válasz

24 órán belül választ kapsz arról, hogy pontosan milyen határidővel és milyen áron tudom elvállalni a kép elkészítését.

vázlat

 

Indulhat a közös munka

Mivel egyedi megrendelésekről van szó, ezért fontosnak tartom, hogy a megrendelő még vázlatként lássa a készülő képet, és legyen lehetősége visszajelzésre, amennyiben más az elképzelése. A folyamat során csak akkor van lehetőséged egy módosítási körre (legyen az a képen szereplő felirat, ember, állat, növény, tárgy, vagy a helyszín), amíg a kép ceruzával van csak felvázolva a lemezre. A vázlat színezése után sajnos, már nincs lehetőséged módosítást kérni. Amikor jóváhagytad a vázlatot, kérlek utald át a kép előre megbeszélt árát, valamint a postaköltséget. 14 évesnél fiatalabb személyek megrendelését nem áll módomban fogadni.

Máris kész a kép

Az elkészült képről a feladás előtt fotót küldök Neked, valamint az ezt tartalmazó e-mailben leírom, hogy várhatóan mikor érkezik majd meg a kép.

Fizetés és szállítás

A szállítás postai úton ajánlott levélként, Foxpost futárszolgálattal vagy Foxpost csomagautomatán keresztül történik. Ezért kérlek, ügyelj arra, hogy a szállítási címet pontosan add meg, hogy a festmény minél hamarabb megérezhessen Hozzád.

A vásárlás webshop keretein belül történik, bankkártyás fizetéssel (Barion), előre utalással vagy utánvéttel.Megérkezik a csomag

A csomag belsejében lapul a kép, amelyet megálmodtál. Innentől már csak megfelelő helyet kell keresned a festménynek, vagy pedig ki kell várnod az alkalmat, hogy átadhasd szeretteidnek, és hogy együtt örülj a megajándékozottal. De vajon hol érzik magukat a legjobban a képek? A festmények beltéri használatra készülnek, nem tesz jót nekik sem a víz, sem pedig az erős napsugárzás.Megérkezik a csomag

A csomag belsejében lapul a kép, amelyet megálmodtál. Innentől már csak megfelelő helyet kell keresned a festménynek, vagy pedig ki kell várnod az alkalmat, hogy átadhasd szeretteidnek, és hogy együtt örülj a megajándékozottal. De vajon hol érzik magukat a legjobban a képek? A festmények beltéri használatra készülnek, nem tesz jót nekik sem a víz, sem pedig az erős napsugárzás.

jog
Ha mégis rosszul alakulnának a dolgok

Amennyiben a megrendelést leadtad, már nincs lehetőséged visszalépni, hiszen olyan képekről van szó, amelyek a megrendelő saját igénye és elképzelése szerint készülnek, tehát egyedi megrendelésnek számítanak.
Erről a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 14. 29. § -es paragrafusa ad pontos tájékoztatást:
„(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;”

csomag

Fontos, hogy nem vállalok felelősséget a szállítás során keletkezett esetleges károkért, ez a megbízott szállítót terheli. A csomagot, és a benne rejlő képet mindig sérülésmentesen küldöm el (Hiszen Te is láthattad a fotón, amelyen az elkészült kép szerepelt!) Ha Hozzád mégis sérült csomag érkezne, kérlek, ne vedd át, hanem kérd meg a futárt, hogy vegyetek fel jegyzőkönyvet az esetről. Jegyzőkönyv nélkül sajnos nem tehetek semmit a probléma megoldása érdekében.

Megértésed köszönöm!Írd le elképzeléseidet