Adatvédelmi nyilatkozat

1. Általános tudnivalók

Az aprokamuhely.hu weboldalt felkereső személyek személyes adatokhoz fűződő jogait az aprokamuhely.hu üzemeltetője tiszteletben tartja.
Ennek az Adatvédelmi Nyilatkozatnak az a célja, hogy körültekintő tájékoztatást nyújtson a weboldal látogatóinak arról, hogy a weboldal milyen információkat tart nyilván, a nyilvántartott információkat milyen módon használja fel, mit tesz a kapott információk pontosságának ellenőrzésére, valamint milyen módon kérheti az információk törlését a nyilvántartásból.

A jogszabályi rendelkezésnek megfelelően zajlik az adatfelvétel, az adatfeldolgozás, és az adatfelhasználás.

Ha a látogató olyan linkre kattint, amely az aprokamuhely.hu oldalról kifelé mutat, ez a nyilatkozat elveszti érvényességét.

2. Személyes adatok felvétele, feldolgozása, felhasználása

Az aprokamuhely.hu weboldal üzemeltetőjének nyilvántartásában kizárólag a következő adatok szerepelnek:
• az oldal látogatója hírlevélre íratkozott fel, ennek kapcsán önkéntesen bocsájtotta az
oldal üzemeltetőjének rendelkezésére személyes adatait
• az oldal látogatója rendelést adott le, és a rendelés kapcsán önkéntesen bocsájtotta az
oldal üzemeltetőjének rendelkezésére személyes adatait.

Az aprokamuhely.hu weboldal üzemeltetője csak és kizárólag arra a célra használhatja fel a Tőled kapott személyes adatokat, amely célra Te azokat rendelkezésre bocsájtottad. Ilyen például a hírlevél küldése, vagy pedig a megrendelt kép elkészítése. A jogszabályi rendelkezést minden esetben betartom.
Az általad rendelkezésemre bocsájtott adatokat harmadik személynek az előzetes jóváhagyásod nélkül nem adom ki. Ezalól kivételt képez, ha a hatóság, bíróság, vagy hatályos jogszabály kötelező erővel elrendeli ezt.

Azzal egy időben, hogy a felhasználó ellátogatott az aprokamuhely.hu weboldalra, hozzájárul, hogy rendszeradminisztrációs, statisztikai, vagy pedig biztonsági okokból az alább felsorolt adatok automatikusan tárolásra kerüljenek:
• a weboldalra látogató internet-szolgáltatója
• a weboldalra látogató IP-címe
• a böngészőszoftver verziószáma
• azon számítógép operációs rendszerének típusa, melyről az oldal böngészése történik
• az az internetes oldal, ahonnét a látogató a az aprokamuhely.hu weboldalt elérte
• a weboldal azon aloldalai, amelyeket a látogató megnézett
• a látogató által használt keresőszavak, melyek segítségével az oldalt elérte

Személyes adatokat itt sem használok fel. Azért tárolom ezeket az adatokat, mert az aprokamuhely.hu weboldal látogatóinak számára a jellemző elérési utakra tudok ezen adatok segítségével következtetni.

A honlapon közzé teszem azokat a változtatásokat, amelyek az adatkezeléssel kapcsolatosak, amint ezen változások hatályba lépnek. Az oldal látogatója ennek segítségével folyamatos tájékoztatást kaphat a tárolt adatokról, és azok felhasználásáról.

3. Biztonság

Az aprokamuhely.hu weboldal részére megadott személyes adatok biztonságos tárolása érdekében az oldal üzemeltetője mindent megtesz.

4. Gyermekek személyi adatai

Az aprokamuhely.hu vásárlási feltételeit szem előtt tartva 14 éven aluli személy megrendelést nem adhat le. Emiatt gyermekkorú személyek személyes adatai nem kerülnek tárolásra. Az info@aprokamuhely.hu e-mail címen kérlek, jelezd, ha tudomásodra jutna, hogy gyermekkorú személy személyes adatai jutottak volna az oldal üzemeltetőjének rendelkezésére. Amennyiben ez történt, az oldal üzemeltetője törli ezen személyes adatokat.

5. Hogy módosíthatod, vagy törölheted személyes adataid?

Amint megszűnnek a törvényes, vagy más jogcímen történő adattárolás feltételei, az aprokamuhely.hu üzemeltetője a kérésed nélkül, automatikusan törli ezeket nyilvántartásából.
Te is bármikor kérheted, hogy adataid törlésre kerüljenek a nyilvántartásból. Visszavonhatod hozzájárulásod ahhoz, hogy az aprokamuhely.hu üzemeltetője felhasználja személyes adataid vagy feldolgozza személyes adataid a jövőt illetően. Ezekben az esetekben szívesen rendelkezésedre állok, keress az alábbi elérhetőségeken. Emellett akkor is keress az alábbi elérhetőségeken, hogyha bármilyen kérdésed lenne személyes adataiddal kapcsolatban. Ebbe beletartozik például:
• Tárolja-e az oldal üzemeltetője a Te bármely személyes adatodat?
• Ha az oldal üzemeltetője tárolja a Te személyes adatodat, pontosan melyeket? Milyen célra szeretné felhasználni őket? Mi a felhasználás időtartama? Mi a felhasználás jogalapja?

E-mail cím: info@aprokamuhely.hu
Székhely: 9700 Szombathely, Kunc Adolf utca 2. 3/10.

6. Ki felelős az adatkezelésért?

Az oldal üzemeltetője: Pernyész Dóra (egyéni vállalkozó)
Székhely: 9700 Szombathely, Kunc Adolf utca 2. 3/10.
Levelezési cím: 9700 Szombathely, Kunc Adolf utca 2. 3/10.
Adószám: 53146728-1-38
Nyilvántartási szám: 51809560