Általános szerződési feltételek

Az oldal üzemeltetője

Az aprokamuhely.hu weboldal segítségével kizárólag Pernyész Dóra illusztrátor, tervezőgrafikus szellemi tulajdonából származó alkotásokat lehet megvásárolni. Mivel minden termék kézzel készült és egyedi, ezért apróbb eltérések előfordulhatnak az előzetesen egyeztetett vázlathoz képest.

Vételár

Az árajánlatot e-mailben, előzetes egyeztetés alapján tudom elküldeni. 14 évesnél fiatalabb személy nem adhat le rendelést. Sajnos jogi okok miatt nem áll módomban olyan megrendelést teljesíteni, amelyben ismert márkák, logók, mesehősök, vagy egyéb ismert figurák szerepelnek.

A vételár kiegyenlítése

A vásárlás webshop keretein belül történik, bankkártyás fizetéssel (Barion), előre utalással vagy utánvéttel.
A megrendelő a saját elképzelése alapján készített vázlatot megnézi, szükség esetén módosítást kér, majd jóváhagyja.

Szállítási feltételek és határidők

A szállítás postai úton ajánlott levélként, Foxpost futárszolgálattal vagy Foxpost csomagautomatán keresztül történik. Ahhoz, hogy a posta kézbesíteni tudja a csomagot, olyan szállítási címet kell megadnod, ahol napközben elérhető vagy, és át tudod venni a küldeményt. Ez lehet a lakásod címe, vagy akár a munkahelyedé is.

Kiszállítás csak munkanapokon lehetséges, tehát az ünnepnapok és hétvégék miatt késhet a kiszállítás.

Azokban az esetekben, ahol bizonyíthatóan nem a megrendelő hibája, hanem a kép készítőjének hibája volt, hogy a megrendelést nem sikerült teljesíteni, és a megrendelő már kifizette a kép vételárát, pénzvisszafizetési garanciát biztosítok.

A szállításra csak Magyarország területén van lehetőség postai úton történő szállítással. Külföldi szállítással kapcsolatban kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a lehető legkedvezőbb megoldást.

Csere

Az elkészült festményről fotót küldök a megrendelőnek, amelyen az elkészült kép sérülésmentessége, általános állapota jól látható. A kész kép ezután védőcsomagolásba kerül, igyekszem gondosan becsomagolni, hogy ne sérülhessen meg a szállítás során. Amennyiben a postás mégis sérült csomagot vinne ki a megadott címre, kérlek, ne vedd át a csomagot, és kérd jegyzőkönyv felvételét, majd jelezd e-mailben az esetleges problémát az info@aprokamuhely.hu e-mail címen. Visszajelzést a szállítás során keletkezett hibáért, amelyről jegyzőkönyv sem készült, sajnos nem áll módomban fogadni.

Sikertelen kézbesítés

Kérlek, pontosan add meg a címed, hogy a kiszállítás zökkenőmentes legyen. Ha a kiszállítás a megrendelő hibájából hiúsul meg, az ezzel kapcsolatos újraküldési költségek őt terhelik.

Elállási jog

Amennyiben a megrendelést leadtad, már nincs lehetőséged visszalépni, hiszen olyan képekről van szó, amelyek a megrendelő saját igénye és elképzelése szerint készülnek, tehát egyedi megrendelésnek számítanak.
Erről a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 14. 29. § -es paragrafusa ad pontos tájékoztatást:
„(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;”

Megrendelések feldolgozása

A megrendelő e-mailre 24 órán belül válaszolok. A képet akkor adom át a szállító szolgálatnak, ha a fizetés bankkártyával sikeresen megtörtént, utánvéttel fog; vagy a bankszámlámra megérkezett a pontos összeg, amely a kép árát és a szállítás díját tartalmazza. A postára adás időpontja lehet az átutalás jóváírásának napja, vagy pedig az azt követő munkanap.

Adatvédelem

Az aprokamuhely.hu weboldal a rendelkezésére bocsájtott adatokat bizalmasan kezeli, és kizárólag a rendelések teljesítéséhez, valamint információközléshez használja fel. Harmadik fél számára semmilyen formában sem bocsájtja rendelkezésre.

Online Vitarendezési Platform

Budapesti Békéltető Testület
Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu
Fax: 06 (1) 488 21 86
Telefon: 06 (1) 488 21 31

Tárhely szolgáltató:

Magyar Hosting Kft.
Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
E-mail cím: info@tarhely.com
Telefon: +36 (1) 700 2323